سوءاستفاده كارگزاران از اظهارات آيت الله جنتي
روزنامه كارگزاران روز گذشته تلاش كرد تا حلاليت طلبي آيت الله جنتي در نمازجمعه تهران كه يك سنت حسنه و از نشانه هاي ايمان و تقواست را به مقوله بررسي صلاحيت نامزدهاي انتخابات مجلس گره زده و از آن بهره برداري سياسي نمايد.
به گزارش یزدفردا به نقل از کيهان،اين سوءاستفاده كارگزاران در شرايطي صورت گرفت كه آيت الله جنتي حلاليت خواهي خود را از مقدمات شب قدر دانسته و اظهار داشت: «من همين جا مي گويم اگر كساني از طرف من حق شان ضايع شده، اول مراجعه كنند.
اگر بتوانم حق شان را به آنها بازمي گردانم، اگر نه حلالم كنند و بعد هم همه همديگر را حلال كنند».
کارگزاران:آیت الله جنتی: حلالم کنید
جنتی در بخشی از سخنان خود گفت: «من همین‌جا می‌گویم اگر كسانی از طرف من حق‌شان ضایع شده، اول مراجعه كنند. اگر بتوانم حق‌شان را به آنها بازمی‌گردانم، اگر نه حلالم كنند و بعد هم همه همدیگر را حلال كنند». 
آیت‌اللـه احمد جنتی دبیر شورای نگهبان دیروز در خطبه‌های نماز جمعه تهران از عموم مردم حلالیت طلبید.

جنتی در بخشی از سخنان خود گفت: «من همین‌جا می‌گویم اگر كسانی از طرف من حق‌شان ضایع شده، اول مراجعه كنند. اگر بتوانم حق‌شان را به آنها بازمی‌گردانم، اگر نه حلالم كنند و بعد هم همه همدیگر را حلال كنند».

این روحانی كهنسال گرچه در ابتدا گفت كه این حلالیت‌طلبی‌ها «مقدمات شب قدر است و تا فرصت باقی است باید مقدمه‌چینی كرد»، اما به كنایه اضافه كرد «یك سكته یا یك تصادف ممكن است به یكباره زندگی افراد را درهم بپیچد.» سخنان جنتی و حلالیت‌طلبی او از كسانی كه حق‌شان ضایع شده، می‌تواند سیلی از شكوائیه‌ها را به سوی او گسیل كند.

این روحانی 82 ساله زاده اصفهان، محوری كه از پردامنه‌ترین و طولانی‌ترین شكایت‌ها از سوی شهروندان خطاب به جمهوری اسلامی است كه تقریبا هر سال در فصل انتخابات مطرح و در نهایت با وجود گستردگی اعتراضات، بی‌پاسخ و بی‌نتیجه رو به افول می‌گذارد. فعالیت‌های شكوائیه‌برانگیز جنتی عملا پس از رحلت امام خمینی(ره) و در انتخابات مجلس چهارم آغاز شد كه با ردصلاحیت تعداد زیادی از نیروهای چپ خط امام(ره) و نمایندگان مجلس سوم همراه بود.

طرح قرائت «استصوابی» ‌از نظارت شورای نگهبان بر انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری كه در دوران حیات امام سابقه نداشت، باعث شد كه در هر دوره طیفی از نیروهای سیاسی از ورود به دایره انتخابات باز بمانند و تلاش‌ها و شكایت‌های‌شان برای «احقاق حق» به جایی نرسد.

روند رد صلاحیت كاندیداهای انتخابات البته با فراز و نشیب‌هایی همراه بود و تحت تاثیر فضای سیاسی و نیاز به افزودن دامنه رقابت و در نتیجه مشاركت شهروندان، گاه حجم رد صلاحیت‌ها كاهش یافته است. حتی در مورد برخی چهره‌ها چون بهزاد نبوی عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اتفاق جالبی رخ داد؛ به‌طوری‌كه وی از انتخابات مجلس پنجم تاكنون یك‌بار در میان رد و تایید صلاحیت شده است

یزدفردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا